ANA SAYFA HAKKIMIZDA HALI YIKAMA EL DOKUMA HALISI MAKİNA HALISI KOLTUK TEMİZLİĞİ YORGAN YIKAMA FİYAT LİSTESİ İLETİŞİM
Hizmetlerimiz
 
Haberler ve Duyurular

 

DEZENFEKTE VE KURULAMA SİSTEMİ

ikia halı yıkamada halılarınızın yıkama sonrasında kurutma odalarında kurutulurken dışardaki egzoz dumanı vb. dış faktörlerden uzak, viyole ışınlarıyla dezenfekte edilir ve böylece kurutulması sağlanır...

 

KIL KAV TOPLAMA VE VAKUMLAMA SİSTEMİ

ikia halı yıkamada halılarınızın yıkamadan önce ve yıkamadan sonra, içinde bulunan hav-kıl-yün ve tozu alıp halıyı kabartma işlemidir...

 

SEKİZ FIRÇA YIKAMA VE DURULAMA SİSTEMİ

ikia halı yıkamada halılarınız sekiz fırça yıkama, sekiz fırça durulama sistemi ile halı yıkamada derinlemesine ve özüne temizlik...

 

HALILARINIZ ARTIK SİGOTA KAPSAMINDA

ikia halı yıkamada halılarınız dubai sigorta gropama'dan sigortalı. Olası herhangi bir kaybolmaya, hırsızlığa, yangına v.s gibi risklere karşı halılarınız güvence altında.

SICAK HALI KURUTMA ODAMIZ HİZMETİNİZDE

Halılarınızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için 350 metrekare kapasiteli halı kurutma odalarımız hizmetinize girmiştir.

 
 
 
YORGAN YIKAMA
 
Yorgan Yıkama

Yorganların lekelerinin  ve kirlerinin temizlenmesi ne kadar önemli ise bakteriyel temizliklerinin yapılması da o kadar önemlidir.Halı yıkama firmaları bizim gibi yorgan yıkama hizmetini de vermektedirler.

 
Yün Yorgan Yıkama

Yün yorganların temizlenmesi diğer elyaf tarzı yorganlardan çok farklıdır. Elyaf tarzı yorganları makinelerde yıkayabilirsiniz, fakat yün yorganlar makinelerde ıslak sıcak yıkama ve kimyasallara maruz kaldığında mutlaka çekme yapacak ve bozulmalar, sarı sarı lekeler dışa vuracaktır.

 
Battaniye yıkama

Evlerimizin değişmeyen eşyalarından olan battaniyelere özellikle soğuk kış mevsimine girerken güzel bir bakım yaptırmamız, yazdan paketleyip kaldırdığımız yerlerde içlerine sinmiş olabilecek tozlardan arındırmamız gerekmektedir.

 

Adres: 3001 Cad., 3021 Sk. No:7/A, Esenler, Ümraniye  Tel: 0537 451 58 64 

Adres: İstiklal Mh. Talatpaşa Cad No: 69, Ümraniye  Tel: 0216 324 87 73

Adres: Esatpaşa Mh. Atatürk Cad. No:70, Ataşehir - Tel: 0216 329 08 00 

e-mail: info@ikiahali.com